Keyboard and Mouse

Support & beheer

SUPPORT & BEHEER

Functioneel beheer.

Het functionele beheer van je Power BI omgeving draait om succesvolle adoptie van de oplossing binnen je organisatie.

We kunnen je gebruikers (of als 3e lijns ondersteuning) ondersteunen en helpen met het optimaal gebruiken van de omgeving en de functionaliteiten. Ook brengen we tijdens elke release netjes in

kant-en-klare taal de nieuwe features onder de aandacht.

Bij problemen (of vragen) springen wij in de bres om de gebruikers zo snel mogelijk een passende oplossing te bieden op het ontstane probleem.

Door samen met ons het functioneel op te tuigen word je ontzorgt en dat zorgt weer voor blije eindgebruikers.

Technisch beheer.

Het technische beheer van de Power BI tennant is een belangrijke taak en indien goed uitgevoerd zal geen eindgebruiker er bij stil staan.

Qcompany kan het technische beheer van je omgeving op zich nemen zodat je zelf bezig kan zijn met Power BI waarvoor het bedoeld is, namelijk self-service.

We zorgen ervoor dat de settings passen bij je organisatie en houden risico's met betrekking tot beveiliging van data en login in de gaten.

Met het technische beheer houden we continue het gebruik en performance van de omgeving in de gaten. We monitoren de processen en houden de data load processen in de gaten zodat we problemen kunnen voorkomen.

Even bijschakelen.

Op het moment dat je het technische beheer van de Power BI omgeving intern hebt geregeld kan het voorkomen dat je op sommige momenten te weinig capaciteit in huis hebt.

Door te kiezen voor Qcompany staat er een team van experts klaar om in te stappen waar de gaten vallen. We zorgen ervoor dat tijdens vakantie en gedurende projecten van medewerkers wij instappen en direct aan de slag gaan.

Als je nu "even bijschakelen" afsluit dan ben je (zonder commitment) straks zeker van een partner die jullie organisatie en Power BI omgeving kent en daardoor echt meteen kan bijspringen!

 
 

LAAT QCOMPANY JE ONDERSTEUNEN  EN HAAL HET BESTE UIT JE POWERBI OMGEVING

Wil je weten wat Qcompany zo bijzonder maakt?
Neem dan contact met ons op en laat je informeren over onze producten en services.