RetailScience

SaaS-Oplossing voor fastfood

organisaties

RetailScience LOGO.png

​​RetailScience is een door Qcompany ontwikkelde SaaS-oplossing specifiek voor fastfood organisaties die te maken hebben met enorme uitdagingen rondom het vastleggen en nemen van de juiste beslissingen op basis van data.

 

Het RetailScience platform geeft de fastfood organisatie inzicht in al haar eigen data en data welke relevant is en op andere platformen wordt gecreëerd. De oplossing heeft een zeer groot aantal plug-ins en connectoren naar praktische alle point of sales systemen.

 

Daarnaast zijn plug-ins beschikbaar voor social media platformen en social rating websites.

De oplossing wordt geleverd middels een abonnementen constructie per maand. De oplossing is ontwikkeld samen en op basis van 0racle Cloud en Amazon webservices.

 

Analyseren

We hebben alle databronnen al aangesloten voor je. Ook zijn de nodige modellen beschikbaar gesteld om ervoor te zorgen dat jij alle data die je met elkaar wilt combineren beschikbaar is.

Nu begint "the fun stuff" met RetailScience is het zo simpel als drag-and-drop!

Visualiseren

Kijken naar het verleden? Dat is verleden tijd! Natuurlijk wil je weten wat je verkopen, bezetting, marge en voorraden zijn per winkel en product, maar het data-driven begint met het voorspellen van de toekomst. Door gebruik te maken van het combineren weerbeeld met sales per product kan je extra nauwkeurig starten met voorspellen.

RetailScience maakt voorspellen gemakkelijk. Drop je belangrijkste drivers van sales zoals het weer, drukte beeld, verkopen etc. in het canvas en laat RetailScience je verkopen voorspellen!

Datascience toevoegen

Kijken naar het verleden? Dat is verleden tijd!

Natuurlijk wil je weten wat je verkopen, bezetting, marge en voorraden zijn per winkel en product, maar het data-driven begint met het voorspellen van de toekomst.

Door gebruik te maken van het combineren van het weerbeeld met de sales per product kan je extra nauwkeurig starten met voorspellen.

RetailScience maakt voorspellen gemakkelijk. Drop je belangrijkste drivers van sales zoals het weer, drukte beeld, verkopen etc. in het canvas en laat RetailScience je verkopen voorspellen!

Met een simpele drag-and-drop voorspel je je sales van de aankomende dagen. We ondersteunen ARIMA en ETC forecast methode.

 

26ad69be-96f7-4675-b757-3860c5228c1f.jpe

in de pers

MT/SPROUT

 Hoe KFC de klant nog slimmer gaat bedienen