top of page

Oracle Cloud ERP Adapters

Qcompany | Oracle Cloud Adapters

ORACLE CLOUD ERP ADAPTER

Rapportages en analyses uitvoeren als controller of eindgebruiker in Oracle Cloud ERP of Oracle Cloud HCM is een enorme uitdaging. Ook is er altijd een enorme afhankelijkheid van IT.​
Qcompany | Oracle Cloud Adapters
Oracle Cloud ERP Adapter

Met Oracle Cloud ERP Apater is het mogelijk om, zonder hulp van IT, zelfstandig rapportages en dashboards te creëren op Oracle Cloud ERP en HCM data.

Er zijn apps beschikbaar voor onder andere human resources, finance, supply chain en manufacturing.

Voor gebruikers van Oracle Cloud ERP is het nu eindelijk mogelijk om gemakkelijk en snel data-analyses uit te voeren met Power BI.

Met de content packs van de adapter is de implementatie in een aantal uur gerealiseerd. Download onze Power BI template apps en probeer de Power BI visuals vrijblijvend uit.

EXCEL ANALYSES VOOR ORACLE CLOUD ERP

Controllers en eindgebruikers willen zelfstandig data-analyses kunnen uitvoeren en daarvoor Excel de nummer 1 tool. Door gebruik te maken van Oracle Cloud ERP Adapter is het mogelijk om simpel een draaitabel te maken in Excel op je Oracle Cloud ERP data. Simpel en doeltreffend!
Vele organisaties, die moeite hadden met rapportages creëren op Oracle E-business Suite gingen je voor en maken gebruik van de Power BI apps van Qcompany.
Qcompany | Oracle Cloud Adapters

Neem contact met ons op om vrijblijvend een demo te krijgen of je eigen Oracle Cloud ERP gerelateerde uitdaging te bespreken.

TOSHIBA
"We have been using the Cloud ERP Adapters to visualize and analyse data from Oracle Cloud ERP
bottom of page