top of page

JOIN US!

Kom jij ons dynamisch team versterken met jouw talent, kennis & expertise. Bekijk onze vacatures.

SENIOR
Data Engineer

Een ervaren Business intelligence expert die zorgt voor het uitbouwen van het kennisniveau. 

TRAINEESHIP
Data Analist / Business Intelligence

De springplank voor jong talent! Ontwikkel jezelf van starter tot professional.

LOW CODE
Platform Developer

Meewerken aan een nieuwe business unit en je hebt kennis van Power Apps en Power Automate

DATA ANALYTICS

DATA ENGINEERING

DATAWAREHOUSING

BUSINESS INTELLIGENGE

LOW CODE APPS

Over Qcompany

A BOUTIQUE CONSULTING FIRM. Niet zomaar een consulting organisatie maar een kleine organisatie met focus. We zijn een kantoor met diepgaande kennis en ervaring met DATA | INTELLIGENCE | LOW CODE | DATA SCIENCE

 

We onderscheiden ons door met innovatieve oplosisnge te komen voor complexe dataproblemen. We hebben de meest slimme koppen in dienst die gezamenlijk als team het beste weten te realiseren met en voor onze klanten.

 

Qcompany is in 2010 opgericht met als doel rapportages en dashboarding gemakkelijker beschikbaar te maken (ook toen liepen we al voorop) voor eindgebruikers. Inmiddels zijn we gegroeid naar een stabiele en bekende speler in het veld van business intelligence, datascience en data-gedreven-werken en staan we bekend als open, eerlijk en transparant. 

We zijn hebben diverse oplossingen inhouse ontwikkeld waar veel gebruikers met plezier dagelijks gebruik van maken. De diverse labels die we voeren zijn elk met een eigen doelstelling voor een bepaalde doelgroep ontwikkeld en sluiten daardoor naatloos aan bij de behoefte. Onze medewerkers hebben enorme expertise op het gebied van data software we zijn als een van de weinige partijen partner van Oracle, Microsoft en Google. Een enorme prestatie waar we gewoon super trots op zijn!

ONS TEAM
Contact

PARTNERSHIPS

oracle_gold_logo.png
images.png
Qcompany Google partner
bottom of page