top of page
Qcompany: slimme koppen!

Echte slimme koppen!

Gecertificeerde consultants met
DATA knowledge
CONSULTANCY

Business Intelligence specialist.

Onze Business Intelligence specialisten hebben algemene BI kennis en ervaring met één of meerdere BI tools.

 

Qcompany is specialist op het gebied van Business Intelligence. Wij hebben kennis en expertise in huis om jouw BI-klus van de grond te krijgen en succesvol te zijn op het gebied van data visualisatie en datagedreven werken.

Onze BI specialisten hebben naast kennis van diverse BI tools, een bedrijfseconomische achtergrond waardoor zij goed in staat zijn om informatie behoefte te vertalen naar concrete oplossingen.

 

Onze BI specialisten hebben veel ervaring met het ontsluiten van complexe databronnen en datamodellen van ERP applicaties als Oracle E Business suite, SAP, Workday en Raet.

Onze consultants hebben diverse uitdagende projecten gedaan, beschikken over domein kennis en kunnen daardoor een goede fit zijn voor jouw organisatie.

DATA EXPERTS

Data Engineer.

Data Engineers organiseren data voor diverse doeleinden en maken data beschikbaar en bruikbaar voor anderen.

Onze Data Engineers zijn in staat met diverse tools data te koppelen, te (her)organiseren en/of te ontsluiten. Met als doel dat men effectief van de juiste data gebruik kan maken.

 

Onze Data Engineers hebben kennis en ervaring op het vlak van data integratie en de daarbij behorende tools zoals Oracle Data Integrator, Informatica, SSIS, Talend, Datafactory en Azure databricks.

Ervaring met data extracten en diepgaande kennis van onder andere SQL is onontbeerlijk en wordt intern dan ook veel gebruikt.

 

Een Data Engineer dient platform overstijgend te kunnen denken en mede daarom hebben onze engineers ervaring op het gebied van diverse software leveranciers.

 

Onze engineers zijn gecertificeerd op het gebied van o.a. Microsoft Azure, Oracle en Google Platform Cloud.

Data Scientists.

Data Scientists  zijn niet meer weg te denken uit de huidige IT omgeving. Toch is er veel verschil tussen een "echte" data scientist een BI consultant die kennis heeft van.

Onze pool met Data Scientists hebben echte kennis van statistiek en wiskunde en hebben een universitaire studie afgerond in de richting van Data Science.

Ze hebben naast theoretische kennis ook ervaring met statistische pakketten als SAS, SPSS, Watson en talen als R en Python om zo concreet iets te kunnen betekenen.

Alle consultants van Qcompany zijn gecertificeerd op het gebied van Google Platform Cloud, Oracle Cloud of Microsoft Business Intelligence.

Neem contact met ons op om te kijken of onze Data Scientists iets voor jouw project kunnen betekenen.

SAMENVATING
Contact
bottom of page