top of page
Abstracte Structuur
Low Code

Consultancy Services

Laat Qcompany je ondersteunen
en bouw gebruiksvriendelijke Apps

ROLLEN

LOW CODE
CONSULTANCY SERVICES

App Developer.

Het functionele beheer van je Business Intelligence omgeving gaat om succesvolle adoptie van de oplossing binnen je organisatie.

We kunnen je gebruikers (direct of als 2e / 3e lijns) ondersteuning bieden met het optimaal gebruiken van de omgeving en de functionaliteiten. Ook brengen we tijdens elke release netjes in begrijpbare taal de nieuwe features onder de aandacht.

Bij problemen (of vragen) springen wij in de bres om de gebruikers zo snel mogelijk een passende oplossing te bieden.

Door samen met ons het functioneel beheer op te tuigen word de druk op de helpdesk en beheerorganisatie weggenomen. Onze functioneel beheerders kunnen een brug slaan tussen business en IT op deze manier zijn ze hybride inzetbaar.

Integratie specialist.

Het technische beheer van een business intelligence omgeving (ETL, DWH en BI compenent) is een belangrijke taak en indien goed uitgevoerd zal geen eindgebruiker er bij stil staan.

Qcompany kan het technische beheer van je omgeving op zich nemen zodat je zelf bezig kan zijn met Power BI waarvoor het bedoeld is, namelijk self-service.

We zorgen ervoor dat de settings passen bij je organisatie en houden risico's met betrekking tot beveiliging van data en login in de gaten.

Met het technische beheer houden we continue het gebruik en performance van de omgeving in de gaten. We monitoren de processen en houden de data load processen in de gaten zodat we problemen kunnen voorkomen.

Proces Automatisering.

Op het moment dat je het beheer van de Business Intelligence omgeving intern hebt geregeld kan het voorkomen dat je op sommige momenten te weinig capaciteit in huis hebt.

Door te kiezen voor Qcompany staat er een team van experts klaar om in te stappen waar de gaten vallen.

 

We zorgen ervoor dat, bijvoorbeeld tijdens vakanties of gedurende projecten, wij instappen, handen leveren en direct aan de slag gaan.

Als je nu "even bijschakelen" afneemt dan ben je (zonder commitment) straks zeker van een partner die je organisatie en de omgeving kent en daardoor echt meteen kan bijspringen!

Contact
bottom of page