top of page
Hero_Device.png

low code 
development

POWER PLATFORM

power-platform1.png

Wil je snel en kosteneffectief maatwerkapplicaties bouwen, maar word je overweldigd door de complexiteit en kosten van zelf ontwikkelen? Qcompany biedt low-code applicatie-ontwikkelingsservices aan waarmee je snel applicaties kunt ontwikkelen en implementeren in een fractie van de tijd en kosten van traditionele ontwikkelmethoden.

 

Onze PowerApps-ontwikkelaars zijn ervaren in het creëren van gebruiksvriendelijke applicaties die naadloos integreren met Power Platform- en Microsoft-services zoals Power BI, SharePoint, Dynamics 365, Office 365 en Azure. Onze developers hebben de ervaring om ervoor te zorgen dat alle onderdelen van jouw low-code applicatie perfect samenwerken.

Onze PowerApps-ontwikkelaars hebben daarnaast ook ervaring met bedrijfs- en datamodellering, wat meer geavanceerde integraties en een hoger niveau van maatwerk mogelijk maakt. Samen met jouw organisatie ontwikkelen zij op ons veilige platform oplossingen op maat.

Je hoeft geen programmeur te zijn om geweldige applicaties te bouwen - onze ervaren ontwikkelaars begeleiden je bij elke stap!

VOORDELEN LOW CODE DEVELOPMENT

Aan ons wordt nogaleens gevraagd wat de voordelen zijn van het bouwen van oplossingen met een lowcode platform als powerapps. De belangrijkste voordelen van het laten realiseren van applicaties met een low code platform zetten we daarom op een  rijtjeudt de developers ook meer betrokken bij de bedrijfsdoelstellingen.

fundraiser-app1.png

Engagement

Omdat je met low-code platforms snel ontwikkelt, leveren developers volledig werkende functies binnen enkele uren of dagen op. Deze kun je vervolgens meteen aan de stakeholders tonen.

Beveiliging

Met een low-code platform zijn alle security componenten van de app al ontwikkeld en is het een kwestie van het implementeren.

Multi platform

Apps worden standaard voor meerdere platforms ontwikkeld en hoeft er geen rework plaats te vinden voor gebruik van ipads, telefoons, andere besturingsystemen of browsers.

Onderhoud

Tijdens de lifecycle moet een app zo nu en dan geüpdatet worden. Deze updates kunnen dankzij low-code platforms binnen enkele minuten gerealiseerd worden zonder door complexe release processen te worden tegengehouden.

 

Innovatie

Omdat developers veel minder tijd kwijt zijn aan het ontwikkelen en debuggen van apps, verschuift de nadruk van ontwikkeling naar innovatie. Dit zorgt niet alleen voor vooruitgang binnen de organisatie, maar houdt de developers ook meer betrokken bij de bedrijfsdoelstellingen.

bottom of page