top of page

Trainee
Data Analist

Het Traineeship

Het Qcompany traineeship is opgezet om een springplank te creëren voor jong talent.

Met een Qcompany traineeship ontwikkel jij je van starter tot een echte professional. Je gaat aan de slag met technieken en concepten van data en met je persoonlijke ontwikkeling. In het traineeship ga je drie jaar lang als trainee aan de slag bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers. Tijdens deze periode leer je de verschillende organisaties van binnenuit kennen en los je uitdagende vraagstukken op.

 

Je gaat werken met de meest moderne datasoftware en we zorgen samen dat je diploma’s en certificaten behaald op dit gebied. Door verschillende uitdagende opdrachten bij opdrachtgevers maak jij een snelle groei door op professioneel vlak. Zo zet jij in een razend tempo stappen en leg je een sterke basis voor een succesvolle carrière.Het traineeship bestaat uit drie tracks namelijk Data, Agile Scrum, Persoonlijke Ontwikkeling.

 

Data Track: Data is wat ons bij Qcompany drijft en verbind. Met data kun je ontzettend veel en het is een uitdaging om ermee te puzzelen en mooie resultaten te behalen. Om met deze data aan de slag te gaan maken we gebruik van de software van o.a. Microsoft, Google en Oracle. In het data track zal je je gaan verdiepen in deze datasoftware en doe je theoretische en technisch inhoudelijke kennis op. Met pakkende hands-on trainingen zal je je weg gaan vinden en je eerste succesvolle analyses gaan realiseren. Aan het einde van de rit heb je de software onder de knie en zal je opgaan om een gecertificeerd professional te worden.

 

Agile Scrum Track: Wij werken op agile/ scrum wijze net als veel van onze klanten. Om deze manier van werken te begrijpen en goed onder de knie te krijgen zal je trainingen volgen bij externe opleiders op dit gebied. Doelstelling is om of Scrum Master of Product Owner kennis op te doen en deze in de praktijk te brengen. Aan het einde van de rit zal je opgaan voor de begeerde SaFe scrum certificering.

 

Persoonlijke ontwikkeling: Naast je inhoudelijke training en werk bij onze opdrachtgevers staan jouw persoonlijke ontwikkeling centraal en word je hierin intensief begeleid. In ons unieke "Soft Skills" programmavolg je gedurende de gehele periode training op diverse gebieden zoals ontdek je gedragsstijl, assertiviteit, energiemanagement, persoonlijke ontwikkeling, functionele feedback.

Over Ons

Met een kantoor in happening Amsterdam Noord, top opdrachtgevers in Nederland en delen van Europa en werkend met de laatste technologie op het gebied van Business Intelligence en DataScience zijn we een trendzetter. We willen de beste zijn op het gebied van Business Intelligence en niet een bi product gedreven. We zijn een jonge organisatie met focus op Business intelligence, Big Data en Data Science. Wij richten ons op de technologie van Google, Oracle en Microsoft. Bij Qcompany krijg je een college als eigen coach aangewezen en die gaat daarbij persoonlijk met jou in gesprek en hebt je verder je weg te vinden gedurende het traineeship.

 

Wie we zoeken

Je hebt een hbo-opleiding afgerond en  je hebt minimaal 2 jaar ervaring op de  arbeidsmarkt in een "office functie" en wilt nu graag de stap maken richting een consultancy rol in het domein van data. Belangrijk is dat je je wilt ontwikkelen en dat je affiniteit en interesse hebt in data.

 

 • Je beheerst de Nederlandse (eis)

 • HBO of WO diploma (eis)

 • 2 jaar werkervaring in een office functie

 • Aantoonbare interesse of affiniteit met data (eis)

 • Je hebt werkervaring opgedaan met Data Analyses ( eindgebruiker)  eventueel aangevuld met een business intelligence tool.

 • Kennis van minimaal twee van de volgende technieken/tools of nieuwsgierig naar Python, PowerBi, Excel, SQL

 

Wat we bieden

 • Startsalaris €3150 en €3950 bruto pm (afhankelijk van ervaring)

 • Elk jaar stijgt je salaris met een duidelijk en transparant groeipad

 • 25 vakantiedagen.

 • Reiskostenvergoeding of auto van de zaak.

 • Combinatie van thuis- en op locatie werken

 • Qcompany uitjes zoals borrels, barbecues, kookclinics, escaperooms, stadswandelingen, sky-diven, karten etc

 • Kortom veel gezelligheid!

 • …en onze koelkast zit altijd vol met snacks en drankjes

 

Herken jij jezelf? Stuur dan je cv naar info@qcompany.nl. Wie weet word jij onze nieuwe collega.

 

Traneship
Partnership

PARTNERSHIPS

oracle_gold_logo.png
images.png
bottom of page