Power

Project

Control.

PPC1.png

Primavera P6

In control zijn dat is waar het projectcontrollers om gaat. Sommige projecten kunnen zeer complex van aard zijn om goed te beheren.​

Met de power project control. Oplossing van Qcompany is het mogelijk om de vinger op de juiste plek te leggen.

Maak je gebruik van Primavera, Microsoft Projects of Oracle E-Business suite voor het managen van je projecten dan kan PPC een passende oplossing zijn.

PPC zijn apps in Power BI welke connectoren hebben naar Primavera en Oracle EBS. Je kunt dus al je Primavera data analyseren in Excel maar ook visualiseren met Power BI.

Door gebruik te maken van PPC. Heb je direct inzicht in al je project gerelateerde kpi's

PPC3.png

Visualiseren

Met PPC. krijg je de vrijheid om alle projecten en de onderliggende data-elementen te visualiseren in Power BI of in Excel. 

De connectoren halen de data op uit Primavera en vanaf dat moment kan je alle projecten analyseren en de juiste dwarsdoorsnedes maken zodat je echt de pijnpunten en risico's van je projecten bloot legt.

PPC. wordt geleverd als een all inclusive SaaS-oplossing. Je hoeft je dus alleen maar bezig te houden met analyseren en visualiseren zonder enige hulp van ICT. 

Power BI wordt meegeleverd met de SaaS-oplossing, je hoeft je dus geen zorgen te maken om extra kosten.

Visuals.png
PPC2.png

Out of the box kpi's

Kijken naar het verleden? Dat is verleden tijd!

Natuurlijk wil je weten wat je verkopen, bezetting, marge en voorraden zijn per winkel en product, maar het data-driven begint met het voorspellen van de toekomst.

Door gebruik te maken van het combineren van het weerbeeld met de sales per product kan je extra nauwkeurig starten met voorspellen.

RetailScience maakt voorspellen gemakkelijk. Drop je belangrijkste drivers van sales zoals het weer, drukte beeld, verkopen etc in het canvas en laat RetailScience je verkopen voorspellen!

Met een simpele drag-and-drop voorspel je je sales van de aankomende dagen. We ondersteunen Arima en ETC forecast methode.

cs-rws-731x447.jpg
RWS-logo.jpg

testimonial

RIJKSWATERSTAAT

 "Met Project Power Control. hebben we eindelijk inzicht in onze Primavera data en zijn we in staat om de P6 data te visualiseren en te delen met onze uitvoerende partijen".