top of page
Qcompany

Ongedwongen,

high-energy,

kennis en

plezier in spelen met data!

DATA ENGINEERING

DATAWAREHOUSING

BUSINESS INTELLIGENCE

ETL

ANALYTICS

BIG DATA

PROCESS MINING

OVER QCOMPANY

A BOUTIQUE CONSULTING FIRM. Niet zomaar een consulting organisatie maar een kleine organisatie met focus. We zijn een kantoor met diepgaande kennis en ervaring met DATA | INTELLIGENCE | SCIENCE

 

We onderscheiden ons door met innovatieve oplosisnge te komen voor complexe dataproblemen. We hebben de meest slimme koppen in dienst die gezamenlijk als team het beste weten te realiseren met en voor onze klanten.

 

Qcompany is in 2010 opgericht met als doel rapportages en dashboarding gemakkelijker beschikbaar te maken (ook toen liepen we al voorop) voor eindgebruikers. Inmiddels zijn we gegroeid naar een stabiele en bekende speler in het veld van business intelligence, datascience en data-gedreven-werken en staan we bekend als open, eerlijk en transparant. 

We zijn hebben diverse oplossingen inhouse ontwikkeld waar veel gebruikers met plezier dagelijks gebruik van maken. De diverse labels die we voeren zijn elk met een eigen doelstelling voor een bepaalde doelgroep ontwikkeld en sluiten daardoor naatloos aan bij de behoefte.

 

 Onze medewerkers hebben enorme expertise op het gebied van data software we zijn als een van de weinige partijen partner van Oracle, Microsoft en AWS. Een enorme prestatie waar we gewoon super trots op zijn!

Wil jij je ook onderscheiden in het vakgebied van data | intelligence | science bekijk dan onze vacatures of mail ons!

oracle_gold_logo.png
images.png
Qcompany Google partner

PARTNERSHIP

ONS TEAM

Ons team

 

Wij geloven in een divers team! Een team waar onze 

​consultants niet alleen kennis hebben van de technologie maar zeer zeker ook van processen en markten. 

 

Kom je ons team versterken en neem je expertise mee of je wil je je carrière een vliegende start geven als trainee?

NEEM CONTACT OP!

YOUNG PROFESSIONAL 
BUSINESS INTELLIGENCE

Contact
bottom of page