top of page
Elwin Fano Rene van Engelen_edited.jpg

DATA ANALYTICS

DATA ENGINEERING

DATAWAREHOUSING

BUSINESS INTELLIGENGE

LOW CODE APPS

Over Qcompany

A BOUTIQUE CONSULTING FIRM. Niet zomaar een consulting organisatie maar een kleine organisatie met focus. We zijn een kantoor met diepgaande kennis en ervaring met DATA | INTELLIGENCE | LOW CODE | DATA SCIENCE

 

We onderscheiden ons door met innovatieve oplosisnge te komen voor complexe dataproblemen. We hebben de meest slimme koppen in dienst die gezamenlijk als team het beste weten te realiseren met en voor onze klanten.

 

Qcompany is in 2010 opgericht met als doel rapportages en dashboarding gemakkelijker beschikbaar te maken (ook toen liepen we al voorop) voor eindgebruikers. Inmiddels zijn we gegroeid naar een stabiele en bekende speler in het veld van business intelligence, datascience en data-gedreven-werken en staan we bekend als open, eerlijk en transparant. 

We zijn hebben diverse oplossingen inhouse ontwikkeld waar veel gebruikers met plezier dagelijks gebruik van maken. De diverse labels die we voeren zijn elk met een eigen doelstelling voor een bepaalde doelgroep ontwikkeld en sluiten daardoor naatloos aan bij de behoefte. Onze medewerkers hebben enorme expertise op het gebied van data software we zijn als een van de weinige partijen partner van Oracle, Microsoft en Google. Een enorme prestatie waar we gewoon super trots op zijn!

ONS TEAM
_QCompany_JeuDeBoulles AF-9801.jpg

Ons team

 

We zijn team van mensen met 

de gezamenlijke passie "data". We hebben kennis van de laatste technologische ontwikkeling met een oog voor proces en markten kennis.

Kom je ons team versterken en neem je expertise mee of je wil je je carrière een vliegende start geven als trainee?

NEEM CONTACT OP!

_QCompany_JeuDeBoulles AF-9655.jpg
_QCompany_JeuDeBoulles AF-9743.jpg
Elwin Fano Rene van Engelen_edited.jpg

Plezier

 

Work Hard - Play Hard! Samen opzoek naar de juiste oplossingen dat lukt alleen als er oog is voor de mens. Wij zijn een zeer divers team en geloven in jezelf zijn. We zijn dan ook super trots op de mensen die Qcompany maken. 

Samen leuke dingen doen. De Qcompany uitjes staan er bekend om. Jezelf zijn, uitdagend werk en leuke dingen doen.

THIS IS QCOMPANY!

_QCompany_TafelVoetbal AF-9610.jpg
PARTNRSHIPS

PARTNERSHIPS

oracle_gold_logo.png
images.png
Qcompany Google partner
bottom of page