top of page

Certified
Professionals
only

Certified consultants with
multi cloud in-depth knowledge

Voor de meeste ondernemingen die naar Agile werken overstappen is het een uitdaging om de gehele organisatie mee te nemen op deze reis. 

 

Agile werken zal in eerste instantie in grote mate beroep doen op de ‘ability to change’ van de organisatie. Medewerkers moeten openstaan voor nieuwe ideeën, transparant zijn, commitment tonen, afspraken nakomen. Een eventuele can’t-do cultuur zal moeten worden omgebogen naar een can-do mentaliteit.

Onze gecertificeerde SaFe Scrum masters en Product Owners kunnen u helpen en ondersteunen bij deze reis en hun kennis en expertise inzetten om de nieuwe manier van werken succesvol te implementeren.

scrum cycle_edited.jpg
CONSULTANCY

BI specialist.

Our Business Intelligence specialists have general BI knowledge and experience with one or more BI tools.

 

Qcompany is a specialist in the field of Business Intelligence. We have the knowledge and expertise to get your BI job off the ground and to be successful in the field of data visualization and data-driven working.

In addition to knowledge of various BI tools, our BI specialists have a background in business economics, which means they are well able to translate information needs into concrete solutions.

 

Our BI specialists have a lot of experience with unlocking complex data sources and data models from ERP applications such as Oracle E Business suite, SAP, Workday and Raet.

Our consultants have completed various challenging projects, have domain knowledge and can therefore be a good fit for your organization.

Data Engineer.

In SAFe helpt de Scrum Master het team bij het behalen van hun leveringsdoelen. Ze coachen teams in zelforganisatie en zelfmanagement en helpen hen bij het coördineren van en deelnemen aan Agile Release Trains evenementen, waardoor de effectiviteit in de hele organisatie wordt vergroot.

 

Onze Scrum masters hebben de gespecialiseerde vaardigheden die het toepassen van Scrumpraktijken ondersteunen, zodat er geen substantiële hiaten zijn, en het team weet hoe te plannen, uit te voeren, te beoordelen en terug te kijken. Daarnaast kunnen ze Kanban-teams actief coachen en elk Agile Team helpen om de doelstellingen te bereiken.

Het creëren van gezonde Agile Teams is essentieel voor het creëren van hoogwaardige werkende oplossingen. Onze Scrum masters spelen een cruciale rol bij het bouwen van goed presterende teams.

 

DEVOPS
Certified consultants with
multi cloud in-depth knowledge
alm_ds_task_board_s.png

Scrum is raamwerk van rollen, regels, artefacten en gebeurtenissen dat zorgt voor regelmatige levering van nieuwe productversies, terwijl DevOps een verzameling is van ideeën, technologieën, processen en werkwijzen die door ontwikkelings teams worden gebruikt om het product te verbeteren.

Bij veel organisaties wordt er een combinatie ingezet van scrum en DevOps. Onze consultanst hebben inhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van DevOps en de tooling gebruikt binnen dit framework. 

De inrichting van Azure Boards en het gebruik plus adoptie van Boards kan ervoor zorgen dat development teams sneller en betere kwaliteit producten realiseren.

bottom of page