PowerBi voor Oracle
E-Business suite

Picture 2.png
Picture 1.png

Oracle E-Business Suite

Rapportages en analyses uitvoeren als controller of eindgebruiker op Oracle EBS is een enorme uitdaging en er is was altijd afhankelijkheid van IT.

Met Oracle EBS Adapter is het mogelijk om, zonder hulp van IT, zelfstandig rapportages en dashboards te creëren op Oracle E-business Suite. Er zijn apps beschikbaar voor onder andere human resources, finance, supply chain en manufacturing.

Voor gebruikers van Oracle E-business Suite (Oracle EBS) is het nu eindelijk mogelijk om gemakkelijk en snel data-analyses uit te voeren met Power BI.

Met de Oracle EBS Adapter content packs is de implementatie in een aantal uur gerealiseerd. Download onze Power BI template apps en probeer de Power BI visuals vrijblijvend uit.

Screenshot 2021-03-30 at 12.39.39.png
Picture 3.png

Excel plugin voor
Oracle E-Business Suite

Controllers en eindgebruikers willen zelfstandig data-analyses kunnen uitvoeren en daarvoor Excel de nummer 1 tool.

Door gebruik te maken van Oracle EBS Adapter is het mogelijk om simpel een draaitabel te maken in Excel op je Oracle e business suite data. Simpel en doeltreffend!

Vele organisaties, die moeite hadden met rapportages creëren op Oracle E-business Suite gingen je voor en maken gebruik van de Power BI apps van Qcompany. 

Neem contact met ons op om vrijblijvend een demo te krijgen of je eigen Oracle EBS gerelateerde uitdaging te bespreken.

TOSHIBA


"We have been using QBIX for years to visualize and analyse data from Oracle E-Business Suite"

[testimonial]