top of page
Trucks

Project Management

SaFe Scrum Masters en Product Owners
CONSULTANCY

Product Owner.

Onze Business Intelligence specialisten hebben algemene BI kennis en ervaring met één of meerdere BI tools.

 

Qcompany is specialist op het gebied van Business Intelligence. Wij hebben kennis en expertise in huis om jouw BI-klus van de grond te krijgen en succesvol te zijn op het gebied van data visualisatie en datagedreven werken.

Onze BI specialisten hebben naast kennis van diverse BI tools, een bedrijfseconomische achtergrond waardoor zij goed in staat zijn om informatie behoefte te vertalen naar concrete oplossingen.

 

Onze BI specialisten hebben veel ervaring met het ontsluiten van complexe databronnen en datamodellen van ERP applicaties als Oracle E Business suite, SAP, Workday en Raet.

Onze consultants hebben diverse uitdagende projecten gedaan, beschikken over domein kennis en kunnen daardoor een goede fit zijn voor jouw organisatie.

SaFe Scrum

Scrum Master.

Data Engineers organiseren data voor diverse doeleinden en maken data beschikbaar en bruikbaar voor anderen.

Onze Data Engineers zijn in staat met diverse tools data te koppelen, te (her)organiseren en/of te ontsluiten. Met als doel dat men effectief van de juiste data gebruik kan maken.

 

Onze Data Engineers hebben kennis en ervaring op het vlak van data integratie en de daarbij behorende tools zoals Oracle Data Integrator, Informatica, SSIS, Talend, Datafactory en Azure databricks.

Ervaring met data extracten en diepgaande kennis van onder andere SQL is onontbeerlijk en wordt intern dan ook veel gebruikt.

 

Een Data Engineer dient platform overstijgend te kunnen denken en mede daarom hebben onze engineers ervaring op het gebied van diverse software leveranciers.

 

Onze engineers zijn gecertificeerd op het gebied van o.a. Microsoft Azure, AWS, Oracle Cloud en Google Cloud.

SAMENVATING
Contact
bottom of page