shutterstock_1114531259_edited.jpg

CERTFIED PROFFESIONALS ONLY

BI SPECIALIST

Onze Business Intelligence specialisten hebben algemene BI kennis en ervaring met een of meerdere BI tools.

 

Qcompany is een specialist op het gebied van Business Intelligence en heeft kennis en expertise in huis om jouw bi-klus van de grond te krijgen en succesvol te zijn op het gebied van data visualisatie en datagedreven werken.

Onze BI specialisten hebben niet alleen kennis van diverse bi tools maar hebben ook een bedrijfseconomische achtergrond en zijn daardoor goed in staat om informatie behoefte te vertalen naar concrete oplossingen.

 

Onze BI specialisten hebben veel ervaring met het ontsluiten van complexe databronnen en datamodellen van ERP applicaties als Oracle E Business suite, SAP, Workday en Raet.

Onze consultants hebben diverse uitdagende projecten gedaan en hebben ook domein kennis en kunnen daardoor een goede fit zijn voor jouw organisatie.

DATA ENGINEERS

Data Engineers organiseren data voor diverse doeleinden en maken data beschikbaar en bruikbaar voor anderen.

Onze Data Engineers zijn in staat met diverse tools data te koppelen, te (her)organiseren en/of te ontsluiten. Dat alles met als doel dat anderen effectief van de juiste data gebruik van kunnen maken.

 

Onze Data Engineers hebben kennis en ervaring op het vlak van data integratie en de daarbij behorende tools zoals Oracle Data Integrator, Informatica, SSIS, Talend, Datafactory en Azure databricks.

Ervaring met data extracten en diepgaande kennis van onder andere sql is onontbeerlijk en wordt intern dan ook veel gebruikt.

 

Een data engineer dient platform overstijgend te kunnen denken en mede daarom hebben onze engineers ervaring op het gebied van diverse software leveranciers.

 

Ze zijn ze gecertificeerd op het gebied van o.a. Microsoft Azure, AWS enOracle Cloud.

DATA SCIENTISTS

Data scientists  zijn niet meer weg te denken uit de huidige IT omgeving. Toch is er veel verschil tussen een "echte" data scientist een bi consultant die kennis heeft van.

Onze pool met data scientists hebben echte kennis van statistiek en wiskunde en hebben een universitaire studie afgerond in de richting van data science.

Ze hebben naast de theoretische kennis ook ervaring met statistische pakketten als SAS, SPSS, Watson en talen als R en phyton om zo concreet iets te kunnen betekenen.

Alle consultants van Qcompany zijn gecertificeerd op het gebied van AWS, Oracle Analytics of Microsoft Business Intelligence.

Neem contact met ons op om te kijken of onze data scientists iets voor jouw project kunnen betekenen

 
 

ONGEDWONGEN, HIGH-ENERGY, KENNIS EN PLEZIER IN SPELEN MET DATA!

Wil je weten wat Qcompany zo bijzonder maakt?

Neem dan contact met ons op en laat je informeren over onze producten en services.