Solutions for your business role

Elke functie binnen een onderneming heeft een specifieke behoefte waardoor beter inzicht wordt verkregen binnen de bedrijfsvoering. Wat je rol in het bedrijf ook is, met moderne cloudtechnologie ga je nieuwe mogelijkheden zien, zodat je sneller kunt innoveren.

Met Oracle Cloud kunnen organisaties innovatiever werken en de wendbaarheid van het bedrijf vergroten, de kosten verlagen en de IT minder complex maken.

Inkoper

De gebruiksvriendelijke manier voor beter inkopen

Wie organiseert jouw inkoop? Blijven de inkopen binnen budget? Hoeveel geld ben je kwijt aan je inkoopproces en het betalen van facturen? Heb je realtime inzicht in de uitgaven?

Als manager inkoop, wil je op elk gewenst moment inzicht in de uitgaven en logistieke processen. Je wilt efficiënter werken en er zeker van zijn dat je voldoet aan alle wettelijke eisen.


Optimalisering van het inkoopproces

Het inkoopproces is een van de meest cruciale onderdelen van elke onderneming en bestaat uit een opeenvolging van inkoopactiviteiten, het specificeren van behoeftes en de evaluatie hiervan. Automatisering geeft je inzicht en grip op de uitgaven door je medewerkers en inzicht in welke leveranciers echt belangrijk zijn voor de continuïteit van je organisatie. Door inzet van de inkooptoepassingen van Oracle haal je het beste uit jouw bedrijfssystemen en jouw inkoopafdeling.


Waar kunnen wij helpen het inkoopproces te verbeteren?

 • Verbeteren van het bestelproces bijvoorbeeld met digitalisering van inkooporders
 • Stroomlijnen van het aantal aanbieders (suppliers)
 • Direct zicht geven op besparingsmogelijkheden
 • Complete automatisering van inkoop tot betaling
 • Digitalisering van de facturenadministratie
 • Minder fouten en kortere wachttijden
 • Effectievere en efficiëntere strategische inkoop

Qcompany helpt bedrijven om het inkoopproces te verbeteren door het beheer van kosten en uitgaven te verbeteren en daardoor hogere marges te realiseren.

Qcompany example inkoop

Qcompany example inkoop

Finance

Meer inzicht en controle voor de Financiële afdeling

De wereld van financiën is zeer gestructureerd door feitelijke informatie en harde cijfers. Een van de belangrijkste taken van een financiële afdeling is garanderen dat een bedrijf winstgevend en kostenefficiënt te werk gaat. Door over te gaan op een cloud oplossing kunnen operationele uitgaven worden verminderd, flexibiliteit worden vergroot en uiteindelijk leiden tot een verbeterd resultaat.


Gevoelige informatie

Veel financiële afdelingen vragen zich wellicht af of de voordelen opwegen tegen de mogelijke beveiligingsrisico's van het verplaatsen van gevoelige ële informatie naar de cloud. De vraag moet eigenlijk zijn: "is onze bestaande infrastructuur veilig genoeg om onze data te beschermen tegen moderne bedreigingen?" Of nog eenvoudiger: "nemen we het risico om onze financiële informatie in-house te bewaren?"

Overstappen naar de cloud wordt gezien als strategische zet om databeveiliging te verbeteren. En vergeet vooral niet de vele andere voordelen die de cloud biedt voor financiële afdelingen, hun werknemers en het bedrijf als geheel.


Cloud als financieel hulpmiddel

Steeds meer regels. Complexe mondiale organisaties. Stijgende vraag naar vernieuwende klantenservice. Om aan al die uitdagingen het hoofd te kunnen bieden levert Oracle Financial Services een krachtige combinatie van technologie en veelomvattende, standaard ingebouwde bedrijfstoepassingen met essentiële functies die specifiek zijn ontwikkeld voor het bankwezen en organisaties die zich op de kapitaalmarkt bewegen.

Qcompany helpt je met de gebruiksvriendelijke toepassing van Oracle Financials Cloud om financiële processen te verbeteren en beheerinspanning en kosten binnen de organisatie te verlagen.

Qcompany example finance

Qcompany example finance

Qcompany example finance

Marketing

Marketing oplossingen voor elke marketingbehoefte

Ieder bedrijf heeft zijn eigen specifieke behoeften en de marketingoplossingen moeten daar naadloos op aansluiten.

Daarnaast komt er steeds meer data via diverse kanalen binnen, zoals website, e-mail, social, mobile, in-store, etc, die marketeers moeten kunnen monitoren en verzamelen. De marketeer staat voor de grote uitdaging om het aantal bronnen en hoeveelheid data om te zetten naar kansen en deze te ontsluiten.


Veel bedrijven hebben moeite om verzamelde data effectief om te zetten naar bruikbare inzichten

 • Personaliseer je jouw klantervaring om de ideale klant te creëren die de omzet doet stijgen?
 • Weet je hoeveel elk marketingprogramma en elke campagne bijdraagt aan je omzetstijging?
 • Heeft jouw marketingteam de juiste middelen om gegevens over de omzet nauwkeurig te volgen en te rapporteren?
 • Beschik je over de mogelijkheid om marketing- en verkoopprocessen te koppelen op één platform?
 • Is het bijhouden en segmenteren van je marketingdatabase moeilijk?
 • Kun je gekwalificeerde leads uit marketingcampagnes identificeren en toewijzen aan de verkoop?
 • Kun je de online activiteiten, de sociale interactie en de downloads van potentiële klanten vastleggen en zichtbaar maken?


Marketing cloud als hulpmiddel

Bedrijven die de cloud als hulpmiddel gebruiken bij de implementatie van hun marketingstrategieën boeken steeds vaker betere resultaten dan wanneer marketingtools alleen op de traditionele manier ingezet worden.

Een marketing cloud bevat op z'n minst een softwareoplossing voor Analytics, contentmanagement, social media advertising/listening/management en een marketing automation tool.

Qcompany helpt bedrijven om maximaal rendement uit hun marketingactiviteiten te halen, onnodige kosten voorkomen en klantentevredenheid te verbeteren. Wij weten als geen ander wat er nodig is om jóuw doelgroep te bereiken.Qcompany example marketing

Qcompany example marketing

Qcompany example marketing

HR-manager

Hoe blijf je als HR-manager de werkdruk de baas?

Als HR-Manager ben je veel tijd kwijt met administratieve taken waardoor je bijna niet toe komt aan je core-business: loopbaanontwikkeling, coaching van de medewerkers, persoonlijke ontwikkeling en je rol in het strategisch organisatie beleid.

Qcompany biedt een Cloud oplossing die helpt in het managen van de carrières van de medewerkers en maakt van de investeringen in de medewerkers een investering in de toekomst van je organisatie.


Efficiënter werken als HR Manager met big data

 • Dankzij een complete talentoplossing vind je de beste bronnen voor intern en extern talent zodat je snel het beste talent vindt, eventueel in dienst kunt nemen, ontwikkelen en behouden.

 • Creëer en ondersteun een op samenwerking gerichte, productieve werkomgeving.

 • Met Big Data en voorspellende, geïntegreerde analyseoplossingen kun je complexe personeelsissues oplossen, prestaties en risico's voorspellen en het personeel de mogelijkheid bieden om beslissingen te nemen op basis van real-time data.

 • Door HR-toepassingen die voor iedereen in de organisatie toegankelijk zijn help je de werknemers om hun werk sneller af te krijgen en goed werk af te leveren. Ook wanneer ze onderweg zijn en met een smartphone of tablet werken.

Qcompany example HR

Qcompany example HR Qcompany example HR


Qcompany helpt bedrijven om het inkoopproces te verbeteren door het beheer van kosten en uitgaven te verbeteren en daardoor hogere marges te realiseren.


All rights reserved | Copyright © 2014 - 2017 by Qcompany Netherlands